Stranden

LA MARINA PLAYA : 5 á 8 min.

Mooi strand met toezicht. Ligbedjes en parasols te huur. Leuk restaurant op het strand voor een lichte lunch of een heerlijke Paëlla, de beste van La Marina.

HOE KOM IK DAAR ?? Rij helemaal terug tot aan de rotonde bij het grote benzinestation. Neem de halve rotonde en rij helemaal naar beneden tot aan het dorp LA MARINA. U staat nu voor stoplichten met aan uw rechterhand een grote KERAMIEK WINKEL. U steekt de straat over rijdt weer rechtdoor tot aan het strand.

PLAYA EL PINET : 12 min.

Rustig strand zonder faciliteiten met 1 restaurant voor een eenvoudige lunch of wat TAPAS (kleine gebakken visjes of schelpjes in een knoflookolie)en een leuk hotel MARJAL met een terras aan het strand met uitzicht op zee en een drie gangen menu met één drankje voor € 9,50 P.P. 

Met een glaasje wijn in de zon, met aan je voeten de zee, met dat rustgevende ruisen van de golven……………. Sorry, ik draaf door.

HOE KOM IK DAAR ??? Volg dezelfde route als hierboven is beschreven TOT AAN DE STOPLICHTEN BIJ DE KERAMIEK WINKEL, hier gaat u links af LET OP!! eerst de weg oversteken en dan pas linksaf. U rijdt door de hoofdstraat van LA MARINA direct als u het dorp uit bent ziet u een klein bord EL PINET u gaat hier rechts af en volgt deze weg tot aan de kust.

PLAYA ELX : 10 min.

Een rustig strand dichtbij PLAYA LA MARINA

HOE KOM IK DAAR ?? Neem dezelfde route als naar PLAYA LA MARINA.Ga bij de stoplichten naar rechts tot u aan uw linkerhand een grote Camping ziet CAMPING LA MARINA . Sla links af na de Camping en parkeer uw auto op een van de parkeerplaatsen. U kunt dit strand alleen lopend (20 min.) bereiken omdat vanwege natuurbescherming deze route naar het strand is afgesloten .

P.S. De camping LA MARINA is voor publiek ,tegen betaling toegankelijk. De camping heeft een prachtig zwembad en heel veel faciliteiten voor kinderen en volwassenen.