Restaurants

Restaurants en Bars in de omgeving:

Hostal Maruja : Een uniek hotelletje met een geweldig terras aan het strand van el Pinet .10 minuten van ons huis( met de auto) Een leuk terras direct aan het strand met een perfect 3 gangen terras menu voor € 9,50 per persoon Incl . 1 drankje. Zeker een keertje gaan eten. Van Juli t/m September ook ’s avonds diner

CHINEES RESTAURANT HONG KONG : goed en zeer goedkoop chinees eten.
vriendelijke bediening (wel erg snel!!)
LOCATIE: In winkelstraat Pza. SIERRA CASTILLA (zie plattegrond). Waar de supermarkt SUPER VALU is, links van BBVA bank.

VISRESTAURANTS: Veel visrestaurants in SANTA POLA 15 á 20 minuten rijden via de N 332 richting ALICANTE. Gezellige boulevard met veel restaurants in verschillende prijsklasse.
De beste (en duurste) restaurants zijn op de boulevard bij de veerboten naar het eiland TABARCA .

LIZZARAN: Avda. Maisonnave 20 Alicante
Een must om hier te gaan eten. Als u een dagje gaat winkelen in ALICANTE mag u dit restaurant zeker niet overslaan. Een overvloedige keuze aan tapas een gezellige sfeer en vriendelijke bediening.
HUISREGELS: Bordje pakken, drank bestellen, tapas aanwijzen of zelf pakken.
LET OP!!! prikkers bewaren. Bij het afrekenen worden de prikkers geteld, u betaalt voor een kleine prikker € 1,25 en voor een grote prikker € 1,50
LOCATIE : In de grote winkelstraat waar ook het warenhuis EL CORTE INGLES is.

LA TRAVIATA: adres, Tte Coronel Chápuliu 4 Alicante.
Italiaans restaurant voor Pizza en Pastas. Altijd druk, trendy restaurant waar de pizza’s nog in een echte houtoven worden gebakken.

EL MESÓN DE LA COSTA: in Torrevieja.
Luxe restaurant in de hogere prijsklasse maar een perfecte keuken, echt iets voor een avondje uit (reserveren gewenst)
LET OP !! restaurant opent pas om 19.00 uur. Spanjaarden gaan pas om 21.00 of 22.00 uur eten. Dus als je om 19.00 uur binnen komt zit je waarschijnlijk helemaal alleen en dat is niet zo gezellig.
LOCATIE: neem de N 332 richting TORREVIEJA sla LINKS AF BIJ HET PLAATSJE LA MATA en rij vervolgens naar de kust, daar neem je de kustweg richting TORREVIEJA, als je TORREVIEJA binnenkomt zie je aan je linkerhand het restaurant El Mesón de la Costa let op de uithangborden zwart met gele letters.

LA PISA : in La Marina.
Gezellig Italiaans restaurant met heerlijke pizza’s en pasta’s.
Redelijk geprijst (2 personen diner met wijn en koffie € 30,00) met Engels,Duitse en Spaanse bediening.
LOCATIE: Winkelstraat Pza. Sierra Castilla tweede restaurant rechts naast CAM Bank.

RESTAURANT LA VUELTA: In Guardamar Calle Vincente Blasco Ibañez 68 Tel:+34966727559.Een zijstraat van de grote boulevard Avinguda de Cervantes. Gezellig restaurant met heerlijke Specialiteiten,van Nederlandse echtpaar. 

RESTAURANT-PIZZERIA EL MUELLE: Aan de boulevard van Torrevieja. Een geweldig restaurant voor een heerlijk avondje uit. Met heerlijke specialiteiten o.a. pan con ajo y tomate,carpaccio ahumade pescado en een heerlijke schotel van gegrilde groenten.

LAS CUEVAS: Een typisch Spaans restaurant in een grot, 25 minuten rijden van La Marina. Een fantastische keuken. Het ritje er naar toe is al de moeite waard en de romantische locatie maakt de avond helemaal perfect. Adres: SAN MIGUEL DE SALINAS  BARRIO 1 DE MAYO 13  Tel: 0034966723432